ÇAYYOLU KÜLTÜR SANAT ve EDEBİYAT DERNEĞİ, KULÜPLERİ İLE ÜYELERİNE HİZMETE BAŞLADI

29 Eylül 2023 yılında 8 üye ile kurulan, 21 Ocak 2024 tarihinde yapılan genel kurul ile yeni yönetimi seçen dernek; hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

İsmi Çayyolu Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği olsa da tüm sanatseverleri kapsayacak etkinliklerle adını daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor. Bu amaç için çalışmalara başladı bile.

Önce Sinema Kulübü, ardından Kitap Kulübü kuruldu. Derken Şiir Kulübü de kendinden söz ettirecek faaliyetlere başladı. Dernek üyeleriyle Fotoğraf çekim eğitimleri ve gezi programları yapmayı amaçlayan Fotoğrafçılık ve Gezi Kulübü de öncelikle üyelerine, daha sonraki programlar ile de Çayyolu çevresinde yaşayan Fotoğraf meraklılarına kapılarını açacak.  Fotoğrafçılık Kulübü çalışma programı hazır, katılımcılarını bekliyor. Derneğimizin yeni kurulan korosu haftada bir gün(Cuma) olmak üzere çalışmalarına başladı. Bir süre sonra aktif hale gelecek Resim Kulübü atölye çalışmalarına haftada bir gün belirleyerek program duyurusunu yapacak ve katılımcı durumuna göre çalışmaya başlayacak.

Sanatın her alanında olan ve alanının uzmanlarıyla üyelerine ve tüm sanatseverlere hizmet etmeyi amaçlayan Derneğimiz, sizlerin de desteği ile kendini her fırsatta geliştirmeye, yenilemeye devam edecektir. Bizler birlikte güçlüyüz.

Kulüplerimizde aktif olarak görev almak ve ya kursiyer olmak için Derneğimizle ve  kulüp temsilcilerimize iletişime geçebilirsiniz.

Sanat birleÅŸtirir, sanat iyileÅŸtirir.

Merve ACAR

Sinema Kulübü(aktif): Neşe ÜREL (0536 597 82 08)

Kitap Kulübü (aktif):Hatice EĞİLMEZ KAYA (0506 858 68 60)

Şiir Kulübü(aktif): Birhan AKARSU (0532 233 23 52)