top of page
Search

ÇAYYOLU KSE DERNEĞİ’NİN WEB SİTESİNİN ADRESİ VE İÇERİĞİ YENİLENDİ!..

Çayyolu KSE Derneği, yeni yıla yenilenerek giriyor! Öncelikle, adresimizi www.cayyoludernek.org olarak güncelledik. Ancak, eski adresimiz olan www.cayyoludernek.com’u da yeni adresimize yönlendirerek var olan takipçilerimizin etkinliklerimizi kaçırmamalarını sağladık.

Ayrıca, web sitemizin içeriğini de yeniledik. Artık web sitemizde Çalışma Gruplarımızdan (Kulüpler), Etkinliklerimizden ve Yayınlarımızdan daha ayrıntılı olarak söz ediyoruz. Haberlerimiz ve Blog yazılarımız ile gelişmelerimizi kaçırmamanızı sağlıyoruz. Yine yakın bir zamanda sosyal medya güncellemelerimizi de web sitemizde paylaşacağız.

Web sitemizin Galerisi geniş bir Fotoğraf ve Video arşivinden oluşuyor. Galerimizi yeni içeriklerle de her zaman güncelleyeceğiz.

Bizi Destekleyin” sayfamızla da daha geniş kitlelere ulaşarak hem Gönüllü çalışmalar hem de Para Bağışlarınız için iletişim yöntemlerimizi paylaşmayı amaçladık.

Web sitemizi yayına almış olsak da hâlâ üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız hem sizler için göze güzel gelen bir tasarım oluşturmak hem de Derneğimiz ile ilgili olabildiğince çok bilgiyi sizinle paylaşmak.

Umarız yeni web sitemizi beğenirsiniz. Görüş ve önerilerinize de her zaman açığız!..

Müge Sözen


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page